Author |
Hungarian Thread - Magyar Fórum |
roobi Joined: Feb 20, 2004 Posts: 121 PM |
Wow!
Egyre több magyar fedezi fel az Esato varázsát!
Gezza - isten hozott a csapatban! |
|
Gezza Joined: May 20, 2004 Posts: 8 From: Gyor, Hungary PM |
Koszi! Nekem is jo latni, hogy egyre tobben vagyunk. Ekezet teszt: à Ä éÉ ì ò öÖ ù üÜ
This message was posted from a WAP device |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
To kukas co dedku! Este aj EU forum som Ti rozbehol - bezomna by Ti davno skapalo :-D videl si moju bt zatvu?
This message was posted from a Z600 |
Szerinted ez most mit karattyolt? )) |
@ Atlis - Would you be so nice to share with us what have you told, `cos it is a bit too Slovakian, so noone understand it here... or... Afrodite maybe but she appeared, do you know where she is???
@ Gezza - hát igen, de érdekes, hogy sokkal többen vagyunk itt magyarok, csak nem nagyon jelentkeznek!!!
Amúgy halvány lila g?zöm se hogy Atlis mit hordott it össze, az egyetlen szó amit megértettem az az EU volt! |
Steve_Hun Joined: May 06, 2003 Posts: 23 From: Finland PM |
Az viszont nem túl sok! Szia Robi! Bocs, de az elmúlt napokban nemigen voltam a gépnél, láttam, hogy több alkalommal is próbáltál elérni! Kedden matekból fogok szigorlatozni (egyelőre úgy érzem, hogy nem túl sok esélyem van arra, hogy sikerül, de majd meglátjuk) és arra próbálok készülni! Most du megnéztem a Forma 1-et és utánna ideültem a géphez, hogy elolvassam, hogy mi történt itt az elmúlt időben! Amint vége lesz a vizsgaidőszaknak, azonnal több időt tudok majd a gép mellett tölteni! (Bárcsak itt lenne már!)
Steve
A proud owner of E/// R320s, E/// R600, E/// T65, E/// T68(m)i, T610, K750, Satio, Xperia arc |
Afrodite Joined: Apr 05, 2004 Posts: 8 From: Szczecin (PL) PM |
Helloka sracok....
robbi - tudom mar regen nem jelentkeztem, de nagyon elfoglal a munka.
Reszemrol semmi valtozas nincsen csak dolgozok, es dolgozok. Kezd unalmassa valni az egesz...
Ti hogy vagytok.... |
Sziasztok! Nem nagyon olvastam vissza a topicban (erdekes, hogy ezt a szot vettuk at az angolbol es nem a threadet) es nem t'om ki honnan van. Sz'al honnan vagytok? En Gyor mellett lakom es Siemens me45-tel vok 1elore. Jovo honapban veszek SE z6oo-at.
This message was posted from a WAP device |
Hmmm....
Mintha a neved mellöl ismer?s lenne Györ...
Ha nem haragszol, akkor én most lelövöm a poént, ugyanis mivel a "csapat" többi tagja ritkán van itt, így én mondom el ki hol is lakik...
Szóval a másik "alapítóatya" Tec9 avagy Tibi /remélem nem gond hogy leleplezlek Tibi/, szóval ? Londonban él /itt is született/, legalább évente meglátogatja a mi kis anyaországunkat Magyarországot.
Steve_Hun avagy Steve ha jól tudom Kecskeméten lakik és Budapesten jár suliba...
Afrodite /sajnos/ az egyetlen "állandó" n?i tagja a csapatnak, Ö Szlovákiában él és sajnos mostanában olyan mint a fehér holló...
Atlis - a mi vérbeli Szlovák résztvevönk, sajnos nem beszél magyarul, de Afrodite szorgalmasan tanítja... S Atlis párja Afrodite
Ezenkívül volt sok átmeneti résztvev?je a fórumnak, engedd meg hogy pár nevet felsoroljak, s bocs azoknak akiket kifelejtek:
Bobafat /az ESATO fórum egyik f? résztvev?je és ahogy észrevettem a nyelvek nagy ismer?je/
Bianca /Hollandiában él, s Boba segítségével elsajátított pár szavat, melyet meg is mutatott nekünk /
Végül, utoljára, de szerintem nem utolsó sorban itt vagyok Én /Robi/. Mint olvashatod én Maria Theresiapolisból jövök, mondjuk nem tudom mennyire ismered ezen a néven, igaz ma már csak Szabadkának hívják a várost /ha véletlen nem lenne a Szabadka név ismerös, Szabadka Vajdaság legészakibb városa, mindössze 10-15 Kilóméterre fekszik a Magyar határtól/
Remélem kielégítö választ adtam mindenki helyett a kérdésedre...
Ja... a másik kérdés, míg el nem felejtem:
ki milyen telefont használ...
Tec9 - SonyEricsson T610
Steve_Hun - SonyEricsson T610
Afrodite - Nokia 6100
Atlis - SonyEricsson Z600
Bobafat - SonyEricsson R320 /de ebben nem vagyok biztos, Boba, ha olvasod lécci javíts ki/
Bianca - Samsung E700
Roobi - SonyEricsson T610
[ This Message was edited by: roobi on 2004-05-23 20:53 ] |
Roobi-haaat te tok aranyos vagy! Mindenkirol mindent tudni, ez nem semmi... Ja, Atlis uzeni, hogy bobanak volt R520a, de most buszke tulajdonosa T630as telefonnak. Ja, es aszt amit irt ide szlovakul, nem ide gondolta, hanem sk forumra boto-nak bluejacking-rol. Fuu, beleizzadok a irastol!!
This message was posted from a Nokia |
Érdekes, mindenki egy napon jelentkezik!!! NEM baj, leglább van "élet"!
@ Steve - nem baj, te csak koncentrálj a vizsgáidra!!! Után lesz még id? beszélgetni... Igen néhányszor próbáltam írni neked MSN-en, gondoltam ott vagy (mondjuk könnyebb lenne megítélni ott vagy-e vagy sem ha használnád a away táblácskát)
Sok sikert a vizsgáidhoz!!!
@ Afrodite - kitartás, az er? veled van! Mi nem tetszik a munkahelyeden olyan nagyon???
|
Érdekes, mindenki egy napon jelentkezik!!! NEM baj, leglább van "élet"!
@ Steve - nem baj, te csak koncentrálj a vizsgáidra!!! Után lesz még id? beszélgetni... Igen néhányszor próbáltam írni neked MSN-en, gondoltam ott vagy (mondjuk könnyebb lenne megítélni ott vagy-e vagy sem ha használnád a away táblácskát)
Sok sikert a vizsgáidhoz!!!
@ Afrodite - kitartás, az er? veled van! Mi nem tetszik a munkahelyeden olyan nagyon???
|
Hello roobi, sajnos semmi... De meg egy holnapot kibirok asztan nyomas! Meg a ujba... remelem jobb lesz. Jelenleg mar 1 hete othon vagyok mert beteg lettem. Az a baj, hogy nemtudok agyban fekudni, igy meg ma is lazas vagyok... ;)
This message was posted from a Nokia |
Mint a Magyar Fórum "helytartója" kötelegességemnek érzem, hogy most az Európai Únióhoz való csatlakozást követöen pár hasznos információval lássalak el titeket, melyek remélhetöleg segítségetekre lesznek a jövöben...
Az únió történetét, felépítését és a csatlakozással kapcsolatos legfontosabb adatokat az EU-portálon találhatjátok meg, amelyen ráadásul a külföldi munkavállalás feltételeiröl és az úniós államok ösztöndíjairól is naparakész információkat olvashattok. Ha nem csupán olvasgatni szeretnél, de államilag elismert, az álláskeresés során el?nyt is jelentö úniós ismeretekre szeretnél szert tenni, akkor keresd fel az Eupeople honlapját, ahol k-lönbözö úniós tanfolyamok közül válogathatsz. Az EU-tanfolyam oldalán is találhatsz hasonló hirdetéseket, de ez a portál online tanfolyamokat is kínál, így többek közt az úniós pályázatok írásának alapvetö szabályait is elsajátíthatod otthon, a karosszékben ülve.
Ha szeretnéd megismerni azokat a törényeket és szerzödéseket, amelyek május elsejétöl Magyarországra is vonatkoznak, keresd fel a CSATLAKOZÁS HIVATALOS HONLAPJÁT , ahol az érvényben lévö úniós szerzödés szövegét találhatod meg, emellett fórumokon fejtheted ki a véleményed, és szakemberektöl tájékozódhatsz az EU-ról.
Ezek a honlapok leginkább felnötteknek szólnak, információban gazdagak, de kissé száraz cikkeik nem tudjék lekötni a gyermekek figyelmét. Nekik ajánlom az Europapa oldalt, ahol kifejezetten általános iskolások és gimnazisták számára kifejlesztettonline tanfolyam segítségével sajátíthatják el a legfontosabb úniós ismereteket.
A WAP-os felhasználók részére az össz internetoldal címe:
EU-portál www.euportal.hu
Eupeople www.eupeople.hu
EU-tanfolyam www.eutanfolyam.hu
Csatlakozás hivatalos honlapja www.eu2004.hu
Europapa www.europapa.hu
/forrás : tvr-hét/
Remélem minnél több olvasónak tudtam segíteni ezzel a kis tájékoztatóval, s egyre többen döntenek úgy hogy tanulmányaikat, esetleg munkásságukat egyik EU-s "tagállamban" folytatják...
[ This Message was edited by: roobi on 2005-03-18 23:22 ] |
@ Afrodite - Ugye jól emlékszem, hogy most egy sörf?zdében dolgozol... S kinézted már a következö munkahelyed??? Warum probierst du nich wieder in Deutschland eine gute arbeitsplatz zur suchen... Kindermadchen kommen immer gut...
Nem vagyok biztos benne, de szerintem rátok is ugyanazok a "szabályok" jellemzöek mind Magyarországra, szóval ha van otthon interneted, vagy Atlisnak van nézd meg azokat az internetes oldalakat amiket ajánlottam az elözö post-omban... szerintem most könnyebben is tudnál találni munkát külföldön... habár ahogy én gondolom most nem tervezel elmenni Szlovákából... ott a párod, családod... De semmi közöm, bocs hogy beleszólok...
Szomorúan hallom hogy betegecske vagy! Mi a gond pontosabban??? Megfázás??? Mindenesetre remélem semmi komoly... |
|
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
|